Pansiyon Kayıt Duyurusu

ÇORUM ŞEHİT EROL OLÇOK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

PANSİYON KAYIT DUYURUSU

Okulumuza kayıt hakkı kazanan bütün öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz. 2023 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonuçlarına göre okulumuzu kazanan öğrencilerimizin kayıt iş ve işlemleri 21 Ağustos - 1 EYLÜL 2023 tarihleri ve 10:00-12:00, 13:00-15:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Yatılılık iş ve işlemleri ise daha önce okulumuz resmi web sitesinde duyurulan 2023-2024 Pansiyon Kayıt Kılavuzu ve Takvimi'nde belirtilen tarihler ve 10:00-12:00, 13:00-15:00 saatleri arasında yapılacaktır.

GEREKLİ BELGELER VE İŞLEMLER;

1- Öğrencilerin yasal velisi anne veya babadır. Bu nedenle öğrencilerin bütün iş ve işlemleri velisi (anne, baba veya yasal temsilcisi) tarafından takip edilir,

2- 2022 YILI AİLE YILLIK GELİR BEYANI

3- Öğrenciye ait 1 adet vesikalık fotoğraf,

4- Öğrenci dosyası (okuldan temin edilecektir),

5- Okul-Öğrenci-Veli Sözleşmesi (okuldan temin edilecektir).

6- Durum bildirir tek hekim sağlık raporu(aile hekiminden alınacaktır.)

BURSLULUK İŞ VE İŞLEMLERİ;

2022 Yılı Bursluluk Sınavına girip kazanan öğrenciler, bursluluk sınavına girerken istenilen evrakları bitirdiği ortaokuldan, burs alan öğrenciler ise bitirdiği ortaokuldan burs aldığına dair resmi yazıyı kayıt işlemi yapılırken müdürlüğümüze teslim edecektir.

YATILILIK İŞ VE İŞLEMLERİ;

9'uncu sınıfa başlayacak öğrencilerin Paralı/Parasız yatılılık başvuruları 21 Ağustos-1 EYÜL 2023 tarihleri arasında öğrenci velisi tarafından bizzat okul müdürlüğüne yapılacak olup, e-posta, faks vb. şeklinde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Parasız yatılı müracaatında bulunacakların aşağıda belirtilen belgeleri ilgili kurumlardan onaylatmaları gerekmektedir. Sonuçlar 4 EYLÜL 2023'da ilan edilecektir.

•        EK-1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname ile beyana esas olan velinin ve eşi çalışıyor ise, eşi ile birlikte bütün yıllık gelir durumunu gösteren vergi dairesi, Muhasebe birimi veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak 2021 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren kurum onaylı belge (Veli çiftçi ise tarım müdürlüğünden alınacak yıllık gelir durumunun beyanını gösterir belge),
  •        Velinin ve eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardımı beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği,
  •        Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ile doğum tarihlerinin yazılı beyanı esastır,
  •        Sağlık Raporu ("Pansiyonda kalmasında sakınca yoktur." ibaresi yazılı olmalıdır)