ÇORUM / MERKEZ - Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

2023 yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı okulumuzun yemekhanesinde veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla yapıldı.

27 Ekim 2023 tarihinde okulumuzun yemekhanesinde veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Açılış konuşmasını Müdür'üın yaptığı toplantıda 2022-2023 eğitim öğretim yılındaki yönetim kurulunun faaliyet raporları ve denetleme kurulunun çalışmaları okundu. Gelir ve gider durumları ve tahmini bütçe hakkında tüm velilere bilgilendirmeler yapıldı. 2022-2023 eğitim öğretim yılında görev yapacak olan yeni yönetim ve denetleme kurulu üyeleri belirlendi. Okulda resmi üniforma uygulamasının devam etmesine yönelik yapılan görüşmelere tüm üyeler oy birliği ile destek verdi. Yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyelerine başarılar dilendi ve iyi temennilerle toplantı tamamlandı.

Toplantımıza katılım sağlayan tüm veli ve öğretmenlerimize teşekkür eder, yeni yönetim ve denetleme kurulu üyelerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

08-03-2024

Yayın: 17.10.2022 - Güncelleme: 08.03.2024 08:54 - Görüntülenme: 119