Av. Sefa Bedirhan Bolat Okulumuzda İnsan Hakları Konferansı Verdi

Demokrasi, İnsan Hakları ve Yurttaşlık Kulübümüz tarafından yapılan organizasyonla, Av. Sefa Bedirhan BOLAT okulumuzda "İnsan Hakları" konulu konferans verdi.

Demokrasi, İnsan Hakları ve Yurttaşlık Kulübümüzün danışman öğretmeni İlyas KAPLAN ve kulüp üyesi öğrenciler tarafından yapılan organizasyonla, Çorum Barosu avukatlarından Av. Sefa Bedirhan BOLAT okulumuzda "İnsan Hakları" konulu konferans verdi. Sohbet havasında verimli ve akıcı bir şekilde geçen etkinlikte Avukat Bolat insan haklarının geçmişten günümüze milletler nezdinde ele alınma şekillerine ve günümüz uygulamalarına değindi. Konferansın ardından öğrencilerin hukuk alanındaki merak ettiği soruların yanıtlanmasıyla etkinlik tamamlandı. Konferansın sonunda konuğumuz Av. Sefa Bedirhan BOLAT'a, okulumuzun İHL Meslek Dersi Öğretmeni Mustafa BOLAT tarafından çiçek takdim edildi. Emeği geçen tüm katılımcılarımıza, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

27-10-202227-10-202227-10-202227-10-2022

Yayın: 27.10.2022 - Güncelleme: 28.10.2022 08:16 - Görüntülenme: 139