Hangi saatlerde kurumunuzu ziyaret edebilirim?

Okulumuz resmi tatil günleri hariç hafta içi her gün 08.00-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında açıktır.

Diplomamı kaybettim, tekrar nasıl alabilirim?

Geçmiş dönem diploma ve tasdikname belgesi örneklerini almak için okulumuza gelip dilekçe doldurarak başvurabilirsiniz. Bu noktada Hizmet Standartlarımız bölümünü inceleyebilirsiniz.

Öğrenci belgesine ihtiyacım var, nasıl alabilirim?

Aktif öğrenci iseniz ilgili müdür yardımcısına başvurarak öğrenci belgesini alabilirsiniz.

Sorumluluk sınavları ne zaman yapılıyor?

Yönetmelik gereği sorumluluk sınavları 1.dönem ve 2.dönem okulların açıldığı ilk iki hafta içerisinde ve yıl sonunda Haziran ayı içerisinde yapılmaktadır. Tam sınav takvimi ve saatleri için sitemizden Duyurular bölümünü takip edebilirsiniz.

Toplam devamsızlık hakkımız ne kadardır?

Özürsüz 10 gün, özürlü 20 gün olmak üzere toplam 30 gün devamsızlık hakkınız bulunmaktadır. Süreklilik gerektiren hastalık tedavilerinde doktor raporu sunulması halinde özürlü devamsızlık süresi 60 güne kadar çıkabilmektedir.

Musikî alanına nasıl geçiş yapabilirim?

Okulumuzda bulunan Musikî alanına geçiş yapmak için eğitim öğretim yılı başında yapılan yetenek sınavına katılabilirsiniz. Detaylı bilgi için Duyurular bölümünü takip edebilirsiniz.

Okulunuzun pansiyonu var mı?

Okulumuzun pansiyonu bulunmakta olup yönetmelik gereği uygun görülen öğrencilerimiz faydalanabilmektedir. Detaylı bilgi için ilgili müdür yardımcısına başvurabilirsiniz.