ÇORUM / MERKEZ - Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Demokrasi, İnsan Hakları ve Yurttaşlık Kulübümüz tarafından yapılan organizasyonla, Av. Sefa Bedirhan BOLAT okulumuzda "İnsan Hakları" konulu konferans verdi.

Ekm

Okulumuzda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz tarafından "İmam Hatipte İlk Günlerim" temalı hikaye/deneme yarışması düzenlendi.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü münasebetiyle okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Ekm

Okul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Çorum Belediyesi'nin düzenlediği 10.Çorum Kitap Kültür Günlerine katıldı.

Ekm

İmam hatip liselerinin kuruluş yıldönümü vesilesiyle okulumuzda Eğitimci Yazar Ethem Erkoç tarafından söyleşi gerçekleştirildi.

Ekm

Çorum Belediyesi'nin düzenlediği 10.Çorum Kültür Kitap Günleri kapsamında ilimize gelen eğitimci, gazeteci, yazar Ali Erkan KAVAKLI okul camimizde öğrencilerimizle buluştu.

Eyl

Okul hemşiremiz Ayşegül ÇALIŞKAN tarafından tüm personel ve öğrencilerimize yönelik temel ilk yardım eğitimleri tamamlandı.

Eyl

11-B sınıfı Hitabet dersi, ders öğretmeni Abdurrahman ÇIRAK öncülüğünde Diyanet Okuma Salonu'nda yapıldı.

Eyl

Piktes Projesi kapsamında okulumuzun öğrencilerine yönelik Alacahöyük ve Hattuşa gezisi düzenlendi.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Eyl

Okul pansiyonumuzda kalan öğrencilerimize sabah namazından sonra çorba ikram edildi.

Eyl

Okulumuzun öğrencileri Çorumlu Obası'nda kamp yaptı.