Mrt

Tarihimizin altın sayfalarında yer alan, en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale

Zaferi’nin 109. yıldönümü münasebetiyle hazırlamış olduğumuz

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programına okumuz toplantı salonunda icra ettik.

Programımız:

1. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması

2. Kuran-ı Kerim Tilaveti – şehitler için dua

3. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması

4. Video gösterimi

5. Çanakkale Zaferi Konulu Konser Sunumu

6. Kapanış

Şbt

PDR SERVİSİMİZ TARAFINDAN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK MSÜ TANITIMI, SINAV BAŞVURU KOŞULLARI, SINAVLA İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR KONULAR BİLGİLENDİRME YAPILMIŞTIR.

Şbt

OKUL REHBERLİKLİĞİMİZ TARAFINDAN OKUL BAŞARISINDA AİLENİN ROLÜ KONULU VELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. VELİLERİMİZE ERGEN İLETİŞİMİ, AİLE İÇİ İLETİŞİM, ÇALIŞMA PLANLAMA VE FİZİKSEL DERS ORTAMI HAZIRLAMA KONULARINDA BİLGİLER VERİLMİŞTİR.

Şbt

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN VERİMLİ DERS ÇALIŞMA SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZE ETKİLİ VE VERİMLİ DERS PLANLAMA YÖNTEMLERİ, MOTİVASYON İÇERİKLERİ VE HEDEF BELİRLEMENİN ÖNEMİNE DEĞİNİLMİŞTİR.

Ock

Sömestre tatilinin ilk haftasında düzenlediğimiz, başlıca amacımızın 10. Sınıf ve 9. Sınıf öğrencilerin kaynaşması ve aralarında akran eğitimini başlatmak olan yatılı musiki proje sınıfları gelişim kampımızı başarıyla tamamladık. 5 gün boyunca 50 saat müzik eğitimi. Doç Dr. Seydi KİRAZ edebiyat ve musiki sohbeti, Prof. Dr. Zafer ERGİNLİ tasavvuf ve musiki sohbeti, sinevizyondan Prf. Dr. Nevzat ATLIĞ  Klasik Türk Sanat Musiki tarihimiz söyleşisi, sinevizyondan Koro, 50 Cesur Kemancı, Kalbini Dinle, Soul filim gösterimleriyle dolu dolu 5 gün geçirdik.

Ock

Okulumuz musiki proje  sınıfları için musiki gelişim kampımız 22-26 Ocak tarihleri arasında

gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin yatılı olarak geçirecekleri kampımızdaçalgı eğitimi-solfej eğitimleri

akran öğrenme grupları, akademisyen söyleşileri, sinema ve oyun zamanları