T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / MERKEZ - Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

“Bir Nefes“ Yıl Sonu Konseri Düzenlendi

Çorum Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi musiki alanı öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı “Bir Nefes” isimli yıl sonu konseri düzenlendi.

2022 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayıyla Çorum’da ilk olarak, ülkemizde ise sınırlı sayıda kurulan musiki alanının öğrencileri, bir yıl boyunca eğitimini aldıkları enstrümanlarla konsere hazırlandılar. 13 Haziran 2023 Salı akşamı Buharaevler Kültür Merkezi salonunda başlayan konsere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail YAĞBAT, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Hüseyin KIR, ÇORİMDER Başkanı Ayhan BOYRAZ ve çok sayıda davetli katıldı. Konserin hazırlanmasında büyük emeği bulunan müzik dersi öğretmeni Orhan KARAİBA, koro ve orkestranın da şeflik görevini üstlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Segâh Peşrev, ilahiler, dini musiki eserleri ve Türk halk müziği parçaları seslendirildi. Coşkuyla ve yoğun ilgiyle sürdürülen programın sonunda konuşma yapan İsmail YAĞBAT; Çorum’da böyle bir alanın ve eğitim alan öğrencilerin varlığının büyük bir kıymet olduğunu, gelecekte çok güzel yerlere gelineceğinden şüphe edilmeyeceğini ve Çorum Belediyesi olarak desteklerini esirgemeyeceklerini ifade etti.

14-06-2023

14-06-2023

14-06-2023

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.06.2023 - Güncelleme: 14.06.2023 14:39 - Görüntülenme: 298
  Beğen | 4  kişi beğendi